Om oss

Ett modernt förpackningsföretag

Vi har ett tydligt mål – vi ska vara det bästa alternativet på marknaden inom träemballage. Det ställer höga krav på oss som leverantör. Därför arbetar vi successivt med att utveckla företaget genom certifieringar och att ständigt förbättra upplevelsen för våra samarbetspartners och kunder. Det gäller hela vägen från vilka råvaror vi använder i produktionen till hur vi levererar våra produkter.

Vad gör Boardic?

Vi producerar och säljer träbaserade emballage och skivmaterial för den svenska marknaden. Vi arbetar uteslutande med träemballage eller material i trä och levererar ett brett och anpassat sortiment emballage av träbaserade kvalitetsskivor från hela världen. Råvarorna är både inhemska och importerade och vi förädlar, lagerför och distribuerar träemballage och skivor över hela Sverige. Vi har sedan starten 1995 utvecklat ett unikt kunnande inom avancerad transport och logistik.

Hur jobbar vi med att ge våra kunder en god kundupplevelse?

Vi prioriterar ett personligt bemötande och att du som kund ska få en god upplevelse i kontakt med oss. Du ska kunna förvänta dig snabb återkoppling och tydlig kommunikation oavsett vem i företaget du har kontakt med. Service är en viktig del som kännetecknar hur vi gör affärer och utvecklas framåt. Våra medarbetare har ett stort engagemang för dig som kund och vi har under många år byggt upp starka relationer. Det gör att vi alltid vill vara lyhörda för varje behov.

När det finns möjlighet försöker vi även besöka våra kunder och finnas på plats vid viktiga tillfällen. Det gör vi för att säkerställa att vi uppfyller alla förväntningar och snabbt kan agera om det uppstår problem.

Vi levererar i tid

Emballage är en viktig del i våra kunders affär. Vi förstår och respekterar att våra leveranser måste hålla tidplanen. Därför lägger vi stor vikt vid att hålla en hög leveranssäkerhet.
Sedan 30 år tillbaka har vi utvecklat en gedigen kunskap när det gäller transport, logistik och konstruktion av träemballage för de flesta ändamål. Vi kan vår process och håller vad vi lovar.

Ett värdefullt nätverk

Genom åren har vi byggt upp värdefulla inköpskontakter över hela världen och vår råvara kommer från skog som uppfyller EUTRs krav på skogsbruk. Genom vårt stora inköps- och transportnät har vi möjlighet att göra
välplanerade och stora volymer av inköp. Det gör att du som kund kan förvänta dig ett bra pris på våra emballage.

Tack vare effektiva och produktions- och förädlingsanläggningar har vi stora möjligheter att utveckla och förädla våra produkter. Med huvudproduktion i Estland och kompletterande produktion i Norrköping kan du som kund räkna med en hög servicegrad och nära kontakt. Vårt nätverk i kombination med hög tillgång säkerställer en trygg leveranssäkerhet och snabba leveranser.

Vi är experter

Vår historia och samlade erfarenhet inom branschen gör att vi kallar oss för experter. Vi har hög kompetens om våra produkter och skivornas egenskaper, vilket lett till att vi har tagit fram flera innovationer på området. Det, i sin tur, har lett till fler kunder och nya smidiga förpackningslösningar på marknaden.

Välkommen att kontakta oss.

Prenumerera
på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress här för att ta del av Boardics nyheter