Tjänster

Mycket mer än standardlösningar

Ibland krävs mer än en standardlösning för att du ska kunna optimera ditt emballage. Våra förpackningstekniker har lång erfarenhet och viktig kunskap som du kan utnyttja på bästa sätt för att få ditt emballage så som du önskar. Låt oss utveckla emballaget utifrån dina riktlinjer så kan vi skapa den bästa lösningen tillsammans.

Konstruktion, ritningar och beräkningar

Behöver du konsultation kring konstruktion, ritningar eller beräkningar? Våra förpackningstekniker har lång erfarenhet av förpackningar och logistik. De gillar utmaningar och samarbetar gärna med dig för att skapa både innovativa och praktiska lösningar.
Vi hjälper också till med att ta fram prototyper till de produkter vi utvecklar tillsammans med dig och sköter projektledningen genom hela processen.

Packning / Container

Vi har bred erfarenhet av att packa och inreda lådor och containrar för logistik och långvarig förvaring. Vi plastar in och gör alla nödvändiga moment så att godset kommer fram i rätt kondition. Vi har erfarenhet både när det gäller VCI-packning och sjöpackning.

Kundanpassning

Vi hjälper dig gärna med speciallösningar för skivmaterial och emballage. Vi gör både stora och små serier och formatsågar skivor utifrån dina önskemål. Med CNC-teknik fräser vi fram önskade detaljer. Om du har behov av andra format än de vi har på lager, skäftskarvar vi skivor till format som optimerar materialåtgången.

Formatsågning

Prenumerera
på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress här för att ta del av Boardics nyheter